Termékek Menü

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk az UniCredit Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Drinksmarket a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az UniCredit Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat. A fizetőoldal adattartalmáról a webáruház nem értesül, azokat csak az UniCredit Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Drinksmarket oldala tájékoztatja.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Üdvözöljük a UniCredit Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

   

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Kérjük, tanulmányozza át az webáruház internetes vásárlással kapcsolatos ismertetőjét, a vásárlás kondícióit, a fizetési, illetve szállítási feltételeket.
 • Tanulmányozza át a webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Érdemes saját böngészőjét folyamatosan frissíteni, naprakészen tartani.

 

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme a drinksmarket.hu webáruház és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat).

 

A biztonságról

A virtuális POS titkosított (https://) csatornán keresztül képes összekapcsolni az Elfogadóhelyet a vásárlókkal, valamint szintén biztonságos csatornán létesít kapcsolatot az UniCredit Bank Hungary Zrt. és az Elfogadóhely.

Az internetes kártyás fizetés technikai lebonyolítását az UniCredit Bank Hungary Zrt. megbízott partnere a First Data Magyarország Kft. hajtja végre, aki a saját platformjával áll ügyfeleink rendelkezésére. A banki fizetőoldal az alábbi URL-eket használja:

https://secureshop.firstdata.lv

https://secureshop.firstdata.hu

A banki fizetőoldal RSA 2048 bites titkosítással ellátott tanúsítványt (CA) használ, ami TLS 1.0 csatornán keresztül biztosítja az ott megadásra kerülő adatok teljes körű biztonságát.

     

Elfogadott kártyák

 • VISA dombornyomott kártyák
 • VISA Electron kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • V PAY kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • MasterCard dombornyomott kártyák
 • MasterCard Electronic kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • Maestro kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • Kizárólag internetes fizetésre kibocsátott kártyák

 

     

Fizetés lépései

 1. Ön összeállítja az igényének megfelelő termékekből álló kosarat a drinksmarket.hu áruházban, megadja a szállításhoz szükséges információkat, majd a fizetési módnál kiválasztja a bankkártyás fizetést.
 2. Ezután átirányításra kerül a bank fizetési oldalára. Az ekkor megjelenő, az UniCredit Bank emblémáját tartalmazó fizetői oldalon kell megadni a kártyaadatokat (név, kártyaszám, lejárat, 3 jegyű CVC vagy CVV érvényesítési kód).
 3. Amennyiben a fizetésre használt kártya 3D Secure képes, meg kell adni a hitelesítéshez a kibocsátó intézettől kapott azonosítót is.
 4. Ezt követően megtörténik az online engedélykérés a kártya elfogadására. Ha ez sikeres volt, megtörténik a tranzakció.
 5. Végül a rendszer visszairányítja Önt a drinksmarket.hu áruházba, ahol a tranzakció eredményességéről értesítést kap.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, az UniCredit Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

 

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Drinksmarket oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

 

1.Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni? 2.Mely bankok kártyái alkalmasak internetes fizetésre? 3.Lehet-e vásárlókártyákkal fizetni? 4.Lehet-e co-branded kártyákkal fizetni? 5.Hogyan működik az online fizetés banki háttérfolyamata? 6.Miben különbözik az internetes kártyás vásárlás a hagyományostól? 7.Mit jelent a foglalás? 8.Milyen esetben lehet sikertelen egy tranzakció? 9.Mi a teendő a fizetési procedúra sikertelensége esetén? 10.Miért a számlavezető bankkal kell felvenni a kapcsolatot a fizetés sikertelensége esetén? 11.Mit jelent az, ha bankomtól azonban SMS kaptam az összeg foglalásáról/zárolásáról, azonban a kereskedő/szolgáltató azt jelzi, hogy sikertelen volt a fizetés? 12.A fizetés után figyelmeztetett a böngészőm, hogy elhagyom a biztonsági zónát. A fizetésem biztonsága így garantált? 13.Mit jelent a CVC2/CVV2 kód? 14.Mit jelent a Verified by Visa? 15.Mit jelent a Mastercard SecureCode? 16.Mit jelent a UCAF kód?

 

     

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz